View Full Version : Load Game Sorunu.
Şanser Komplo
02-04-2010, 12:40 PM
Nss 3 Oynamaya Başladım Ama Oyunu Save Ettikten Sonra Açmak İstediğimde. Önce;save file corrupt ! Hatası Çıkıyor OK Dedikten Sonrada Error:Access violation at .... program terminated Hatası İle Karşılaşıyorum.Tamam Dediğimde Oyundan Atıyor.Sorunama Çare Bulursanız Sevinirin.
Not:Oyunum Orjinaldir.Windows Xp'dir. (.... kısmı sayısal hata kodları içeriyor.eğer ihtiyaç varsa yazabilirim o kısmıda)
Eagle
02-05-2010, 12:46 PM
daha önce raknet bununla ilgili birşeyler demişti. save dosyan bozuk galiba. şimdi yerini bilemiyeceğim ama forumda açıklaması vardı
Şanser Komplo
02-05-2010, 04:01 PM
Forum Daki Çözüm Yollarını Denedim Ama Ne Yazıkki Bir Sonuç Alamadım.O Yüzden Yeni Konu Açtım Zaten.Bozuk Olduğunu Zaten Bende Fark Ettim.Ama Asıl Garip Olan Save Ediyorum Hemen Çıkıp Tekrar Girip Load Game Diynce Bu Sorunla Karşılaşıyorum.Hani Ne Ara Bozuluyo Onuda Anlamadım =)
Dillon
03-05-2010, 04:48 AM
Forum Daki Çözüm Yollarını Denedim Ama Ne Yazıkki Bir Sonuç Alamadım.O Yüzden Yeni Konu Açtım Zaten.Bozuk Olduğunu Zaten Bende Fark Ettim.Ama Asıl Garip Olan Save Ediyorum Hemen Çıkıp Tekrar Girip Load Game Diynce Bu Sorunla Karşılaşıyorum.Hani Ne Ara Bozuluyo Onuda Anlamadım =)