View Full Version : Problem z reprezentacja
kerif
08-23-2009, 03:24 PM
NSS4
Jak sie dostac do reprezentacji. Mam 100% satysfakcji selekcjonera i gracza roku w lidze hiszpanskiej.
Reprezentacja remisuje z Luksemburgiem (tak Luksemburgiem) i nadal nie mam powołań.
Macie podobne problemy ?
hm, nie jestem pewien, zalezy jeszcze jakiej narodowosci masz grajka ;p w sumei z kadra z tego co widzialem to dosyc roznie bywa w nss4 ale ogolnie rzecz biorac oprocz zadowolenia trenera kadry trzeba miec umiejetnosci, dobrze grac no i zgaduje ze rowniez grac w dobrym klubie. w kazdym razie nei ejstem do konca pewien jak dokladnie sa wybierane sklady reprezentacji
kerif
09-04-2009, 10:51 PM
Oczywiscie, że Polakiem :). Napastnik: strzelanie, podania, rzuty wolne, szybkosc, przyspieszenie, wytrzymalosc na 100. Strzelam 67 (tak, tak) bramek w lidze hiszpanskiej. Jestem liderem asystentow w lidze hiszpanskiej.
Co jeszcze musze zrobic? Stanac na glowie :)?
hmm, zalezy jeszcze co to za klub w lidze hiszpanskiej chociaz wydaje mi sie ze jakikolwiek moze starczyc, nie mowiac juz o tym ze podejrzewam ze real, barcelona albo ktos z tej polki jest Twoim klubem ;p w kazdym razie z tego co wyczytalem trzeba grac w najwyzszej lizde (jest), miec duzo % z nt managerem (jest), bardzo dobre skille (tutaj zgaduje ze oprocz tych masz pare slabo dociagnietych, jak to chocby zwykle bywa z control, flair, positioning, game vision ;>). w sumie to chyba tyle ;) co do umiejetnosci to ponoc w tych soolidniejszych reprezentacjach potrzebne sa baaardzo duze wiec moze wlasnie tu jest pies zagrzebany :p
p.s. a i jeszcze jedno, tymrazem wziete z doswiadczenia- czasem trzeba zaczekac do meczow o pietruszke, slanszych przeciwnikow albo poczatku eliminacji, takie mialem odczucie czasami. pamietam ze np. pod koniec eliminacji polska grala z jakims san marino, jechalem na lawke, wchodzilem w koncowce (debiut) i strzelalem 5 bramek :) pozniej przychodzil trudniejszy przeciwnik (slowenia, bulgaria) i znowu bez powolania, az do jakiegos luksemburga gdzie powtarzalem ten scenariusz dostajac szanse ew. od poczatku spotkania ;p a na stale jako kluczowy zawodnik dostawalem sie po MŚ np., niekoniecznie biorac wczesniej w nich udzial ;p
kerif
09-06-2009, 11:52 PM
W koncu udalo sie. W debiucie (od pierwszej minuty) 5 bramek (Bulgaria), pozniej 10 bramek z Luksemburgiem :), no i 3 brameczki z Rumunia.
Mysle ze trzeba osiagnac cwiercfinal zeby dostac sie do reprezentacji. Oczywiscie na jakims poziomie.
Dzieki za pomoc
Tak dla potomnych - aby uniknąć lub zminimalizować problemy z kadrą należy zassać najnowszą wersję NSS4. O ile może się zdarzyć, że nadal ktoś będzie musiał czekać dość długo na powołanie, o tyle w pierwszych wersjach gry było to niemal normalne i zakwalifikowane jako "bug", który później poprawiono.
kerif
09-07-2009, 08:53 PM
Tyle ze proba aktualizacji z aplikacji mowi ze to jest najnowsza wersja (4.05). Patrze na forum, a tam 4.07. Trzeba jakos inaczej instalowac?