View Full Version : Nowa Baza danych
Seweryn 1908
08-18-2009, 08:25 PM
Tu jest nowa baza danych stworzona przeze mnie dodałem nowe ligi do gry w Polsce oraz nowe Kluby [link removed]
Seweryn 1908
11-08-2009, 01:10 PM
Witam , może w nastepnej aktualizacji gry wykorzystali byscie niektóre rozwiazania z mojej bazy danych , zrobiłem nowe ligi dla Polski czym zastapiłem zawody NOn-League i zaktualizowałem składy zespołów z Ekstarklasy 1-szej Ligi oraz 2-giej ligi wschodniej i zachodniej dodałem także Stadion Śląski i wstawiłem go jak stadion na którym gra Polska reprezentacja , oto link do mojej bazy danych [LINK REMOVED]
Hej Seweryn - widzisz, że co chwila Ci usuwają bazę :) Prześlij ją do Si, może zaimplementuje zmiany w grę (i pamiętaj o tym, że NSG nie ma licencji na używanie prawdziwych nazwisk, nazw klubów itp...).
Seweryn 1908
11-08-2009, 03:14 PM
W mojej bazie danych nie ma orginalnych nazw klubów ani nazwisk graczy poniewaz po wprowadzeniu tych zmian o których pisałem wcześniej "zafudgowałem" ją zpowrotem wiec nie wiem czymu ciagle mi usuwaja linki